ЗА НАС
Танцова школа "Електра" е основана 1995г в Младежки Дом- гр. Варна от Ивелина Тодорова. Във времето групите се развиват и непрекъснато нараства броя на желаещи да се включат към клуба . 2009г отваря врати Танцово студио "Електра", където започва да се работи с детски и тийнейджърски групи, любители и професионални танцьори от 5 до 30 години . Студиото се опитва да предложи на децата във Варна един различен свят, в творческа атмосфера и осмислен труд да открият удоволствието от танца и красотата на движението. Да развият своята пластичност, артистичност, чувство за естетика, да обогатят своята обща култура и дух. В Танцова школа "Електра" всеки според възможностите си и най- вече според желанието си може да достигне до различни нива. Школа "Електра" има свой собствен стил и почерк. Методическите занимания възпитават в децата дисциплина, самоконтрол, физическа и психическа устойчивост, както и адаптиране към екипна работа.Подпомага се правилното психическо и физическо развитие на децата. Клубът дава възможност дава възможност на всички деца да развият своите качества и възможности и да демонстрират уменията си пред публика.

Завършила през 2018г. средното си образование в Национална гиназия за хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски“ със специалност „Хореография“.
В момента изучава балетна педагокика в Национална Музикална Академия – Проф.Панчо Владигеров.
Занимава се с танци от ранна детска възраст, а професионално от 4 години в балетна формация „Рикардо“. Активно участва в концертни и шоу- програми както в страната,така и в чужбина.
От 2017г.

Завършила е Иконномически университет – гр.Варна през 2012 г. , Магистър “Счетоводство и контрол”.
Започва да се занимава с модерен балет на 17-годишна възраст в Танцова школа „Електра“ – гр.Варна. Участва в различни национални конкурси, фестивали и концерти. Работи като професионален танцьор от 13 години и натрупва голям сценичен опит в страната и чужбина.
През 2017г. става част от екипът на Танцова школа „Електра“ – гр.Варна като помощник-ръководител.

Завършилa магистърска степен през 2017г. в Икономически Университет – Варна със специалност „Cчетоводство и контрол“.
„Модерният балет е част от живота ми вече повече от 10 години. С откриването на Танцова школа „Диамант“ , в родния ми град Бургас, аз съм горд възпитаник на Ивелина Тодорова. С преместването ми в град Варна продължих развитието си в Танцова школа „Електра“. Тази моя „страст“ допринесе за цялостното ми личностно развитие. Обучението в школите подпомогна както за моето физическо развитие, така и за придобиването на качества като дисциплинираност, самоконтрол, уменние за работа в екип и редица други добродетели.
Взема участие на различни танцови събития, фестивали, конкурси и концертни мероприятия. Изявите и на професионалната сцена започват от 16-годишна възраст. Била е част от няколко професионални формации - балет „Диамант“ , балет „ Пандора“ , балет „ Никита“ ии балет „Рикардо“. Изявявала се е на сцени из цялата страна и извън нея. Като едни от най-запомнящите изяви са: през зимата на 2015 година, когато завладяха публиката в далечно Мароко и през 2018 година незабравимия концерт „Любомите песни“ където пред многобройната публика в Двореца на културата и спорта – Варна деляха една сцена със звезди като Силвия Кацарова, Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Нели Рангелова и още много други любими български „икони“